marți, 26 aprilie 2011

Chec delicios glazurat

Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
pentru doua checuri:
6 oua
1 pachet margarina/sau 250g.unt
1 cana si jumatate zahar
3 cani faina cernuta
1 praf de copt ruf
un praf de sare
1 fiola ruf de vanilie,una de lamaie si una de rom
1 plic de glazura decor de cacao de la dr.oetker


Mod de preparare:
Spumati margarina cu zaharul, adaugati ouale pe rand, amastecati praful de copt cu faina si o adaugati cernuta, puneti aromele. Ungeti vasul in care doriti sa faceti checul cu unt sau margarina si puneti aluatul. Il dati la cuptor pentru 40 min. la 180gr. Scoateti usor din forma, puneti pe platou, pregatiti glazura cum scrie pe plic si glazurati checul. Sta foarte bine la temperatura camerei, nu trebuie sa-l pastrati in frigider.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu