marți, 26 aprilie 2011

Clatite cu cas si cascaval

Timp de preparare:
40 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
3 cutii mici de danone natural (420 g), 2 oua, 300 g faina, 1 praf de sare, 500 ml apa minerala, 1 lingura ulei, ulei pt prajit, cas sau cascaval pentru umplutura.

Mod de preparare:
Cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, oamogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de clatite. Lasam la frigider 30 de minute, apoi coacem clatite pe care le umplem cu cas de oaie razuit, sau cascaval razuit. Eu le-am umplut o parte cu cas, o parte cu cascaval. Deasupra razuim cascaval, putem servi si cu ketchup iute langa un pahar de vin sau bere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu