marți, 3 mai 2011

Placintele crocante

 
Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
- un pachet de foietaj;
- 4 oua;
- 250 g cas de oaie;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 1 legatura de marar;
- 1 lingurita piper;
- 1 lingurita boia;
- 50 g unt.


Mod de preparare:
1. Se face umplutura din cas ras, ceapa verde tocata, marar tocat, 4 oua, piper si boia de ardei.
2. Se intinde foaia si se decupeaza cu o cana rotocoale in care se aseaza o lingura de umplutura si se lipeste.
3. Se aseaza hartie de copt in tava de la aragaz, se unge cu unt si se incinge.
In tava incinsa se aseaza placintelele si se dau la cuptor timp de 15-20 minute.
Se scot pe un cos si se lasa sa se racoreasca.
4. Se servesc cu compot sau cu iaurt.
Eu le-am servit cu compot de piersici, dar la fel de bine merg servite si cu iaurt de oaie. Sunt delicioase.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu